مزایده فروش اموال منقول و غیرمنقول

«آگهـی مـزایده عمـومی »

به استناد بند ۴ صورتجلسه شماره ۴۶۴/۶ /ن مورخ ۲۳/۰۵/۱۴۰۲ و بند ۲ صورتجلسه شماره ۸۵۹/۶/ن مورخ ۰۵/۰۹/۱۴۰۲ شورای محترم اسلامی شهر،                   شهرداری نیم ور در نظر دارد  نسبت به فروش اموال منقول و غیرمنقول بشرح جداول ذیل از طریق مزایده کتبی اقدام نماید .

الف ) مشخصات مورد مزایده :

۱ ـ اموال غیرمنقول :

ردیف آدرس کاربری پلاک ثبتی مساحت قیمت پایه (کارشناسی) میزان سپرده شرکت در مزایده
۱ بلوار امام خمینی (ره) ـ کوچه مسجد جامع باقرآباد مسکونی ۶۲۲/۴۱۴۱ ۵۶/۲۳۲ مترمربع ۹,۷۶۷,۵۲۰,۰۰۰ ریال ۴۸۸,۳۷۶,۰۰۰ ریال
۲ بلوار امام خمینی (ره) ـ جنب کلانتری ۱۳ نیم ور تجاری ۱۹۴۸/۴۱۵۰ ۵۴/۱۲۳ مترمربع ۱۴,۸۲۴,۸۰۰,۰۰۰ ریال ۷۴۱,۲۴۰,۰۰۰ ریال
۳ بلوار امام خمینی (ره) ـ جنب کلانتری ۱۳ نیم ور تجاری ۱۹۴۹/۴۱۵۰ ۸۴/۲۰۴ مترمربع ۱۷,۴۱۱,۴۰۰,۰۰۰ ریال ۸۷۰,۵۷۰,۰۰۰ ریال
۴ بلوار امام خمینی (ره) ـ جنب کلانتری ۱۳ نیم ور تجاری ۱۹۵۲/۴۱۵۰ ۷۷/۷۱ مترمربع ۷,۸۹۴,۷۰۰,۰۰۰ ریال ۳۹۴,۷۳۵,۰۰۰ ریال
۵ بلوار امام خمینی (ره) ـ جنب کلانتری ۱۳ نیم ور تجاری ۱۹۵۳/۴۱۵۰ ۷۵/۷۱ مترمربع ۷,۸۹۲,۵۰۰,۰۰۰ ریال ۳۹۴,۶۲۵,۰۰۰ ریال
۶ بلوار امام خمینی (ره) ـ جنب کلانتری ۱۳ نیم ور تجاری ۱۹۵۴/۴۱۵۰ ۷۵/۷۱ مترمربع ۷,۸۹۲,۵۰۰,۰۰۰ ریال ۳۹۴,۶۲۵,۰۰۰ ریال

۲ ـ اموال منقول :

ردیف نوع خودرو سال تولید قیمت پایه (کارشناسی) میزان سپرده شرکت در مزایده
۱ بیل بکهو مدل TDL – MF86 ۱۳۶۷ ۶,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۳۲۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال
۲ وانت تک کابین مزدا ۱۶۰۰ کاربراتوری ۱۳۷۰ ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۲۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال

ب ) شرایط شرکت در مزایده :

۱ ـ متقاضیان می بایست سپرده شرکت در مزایده  را به حساب ۶۹۳۷۹۷۱۵۶۳ شهرداری نزد بانک ملت نیم ور واریز و اصل فیش واریزی را به پیوست   فرم شرکت در مزایده در سامانه ستاد بارگذاری نمایند .

۲ ـ متقاضیان می توانند از تاریخ ۱۹ /۱۰/۱۴۰۲ به سامانه ستاد به آدرسwww.setadiran.ir مراجعه و نسبت به اخذ فرم شرکت در مزایده  اقدام و پس از بررسی موقعیت پلاک (کروکی پیوست) و بازدید از موارد مورد مزایده، با آگاهی کامل در مزایده شرکت نمایند .

۳ ـ مهلت بارگذاری پیشنهادات در سامانه ستاد به آدرس www.setadiran.ir  تا تاریخ  ۰۷/۱۱/۱۴۰۲ می باشد .

۴ ـ سپرده نقدی نفرات اول و دوم  مزایده تا واریز وجه توسط برنده، نزد شهرداری باقی می ماند و چنانچه برندگان مزایده از انجام معامله خودداری نمایند،                سپرده آنها به ترتیب به نفع شهرداری ضبط خواهد شد .

۵ ـ برنده مزایده بایستی حداکثر ظرف مدت ۷ روز پس از اعلام اسامی برندگان، نسبت به واریز وجه پیشنهادی خود اقدام نماید.

۶ ـ به استناد بند ۵ ماده ۵ آیین نامه مالی شهرداری ها، شهرداری در رد یا قبول هر یک از پیشنهادات مختار است .

۷ ـ پیشنهادات واصله، ساعت۱۳:۰۰روز یکشنبه مورخ ۰۸/۱۱/۱۴۰۲ در جلسه هیأت عالی معاملات شهرداری نیم ور ، بازگشایی می گردد

۸  ـ اعلام قیمت پیشنهادی بایستی به صورت صریح (بدون شرط)، روشن (بدون ابهام) و بدون لاک گرفتگی و خط خوردگی باشد .

۹ ـ متقاضیان شرکت در مزایده می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به واحدهای املاک و موتوری مراجعه و یا با تلفن ۴۳۳۲۵۰۸۲ـ۰۸۶ تماس حاصل نمایند .

سجاد صفری

شهـردار نیـم ور